Vitale Onderneming Check

Hoe vitaal is uw onderneming? Het is een vraag die u zichzelf als het goed is geregeld stelt. De vitaliteit van een onderneming is een overkoepelende term van strategie, organisatie en de financiering van uw onderneming. Een breed begrip. Des te belangrijker om op de hoogte te zijn dus. Ondanks dat de vitaliteit een veelomvattend onderwerp is, kunt u hier al binnen vijftien minuten inzicht in krijgen. Hoe? Door de Vitale Onderneming Check van OrangeVision. Bij deze check krijgt u uitspraken over de elf belangrijkste pijlers binnen uw organisatie voorgeschoteld. De pijlers zijn voor bedrijven in iedere branche van belang. Deze uitspraken waardeert u met termen die variëren van ‘volledig eens’ tot ‘helemaal niet eens’. De uitkomsten worden gegenereerd en verwerkt tot een grafische weergave. Zo is in één oogopslag te zien hoe uw onderneming ervoor staat.

Start nu de QuickCheck

Voordelen van een Vitale Onderneming Check

Buiten het feit dat deze check u vrijwel geen tijd kost, zijn er meer voordelen aan het laten uitvoeren van de Vitale Onderneming Check. De check gaat namelijk in op diverse deelonderwerpen per thema. De thema’s die worden onderzocht zijn strategie, organisatie en financiën. Bij het thema strategie horen onder andere de onderwerpen externe omgeving, marketing, verkoop en inkoop. Onder het thema financiën gaan de uitspraken in op onderwerpen werkkapitaal, kostenstructuur en financiering. Binnen het thema organisatie vallen de onderwerpen Management & medewerkers, proces & organisatie, informatie & systemen en innovatie & verandering.

Een professioneel rapport

Weet u wat zo makkelijk is? De check is ook zeer geschikt voor smartphones en tablets. Zit u even tussen twee vergaderingen in of bent u onderweg met het openbaar vervoer? Een kwartiertje met uw mobiele device is genoeg om een zeer volledig inzicht te verkrijgen in uw onderneming. Wellicht stapt u op die manier met nieuwe inspiratie de volgende vergadering met uw managementteam in. Wanneer u aan het eind van de check uw mailadres achterlaat, krijgt u daarbij een professioneel opgemaakt rapport toegestuurd. Ideaal om tijdens een managementvergadering te presenteren. U zult niet de eerste ondernemer zijn waarbij u door deze check op tijd het tij kon keren en zo problemen kon voorkomen.

Advies

Blijkt uw onderneming naar aanleiding van deze check toch minder vitaal dan u had gedacht? Of zijn er op een bepaald gebied duidelijk verbeterpunten te bespeuren? Geen probleem, want met OrangeVision is gedegen advies dichtbij. De specialisten hebben jarenlang ervaring in het adviseren van ondernemers op het gebied van de diverse pijlers. Binnen enkele muisklikken heeft u contact met een van hen. Zij helpen u graag verder zodat de volgende Vitale Onderneming Check wel positief uitpakt. Een fijn vooruitzicht!

Doet u mee?

Vandaag nog inzicht verkrijgen in de vitaliteit van uw onderneming? Meedoen is simpel. U hoeft enkel op de online button te klikken en de vragen komen u tegemoet. Hadden we al gezegd dat uw deelname geheel kosteloos, vertrouwelijk en vrijblijvend is? Een zeer waardevol kwartier dus, die Vitale Onderneming Check.