Wat doen wij

OrangeVision helpt uw organisatie weer optimaal winstgevend te maken door de balans tussen strategie, organisatie en financiën te hervinden. Vaak is er meer te winnen dan op het eerste gezicht lijkt. Gedetailleerde bedrijfsanalyses, ERP en procesmanagement, succesvolle turnarounds of een doelmatige vitale onderneming check? Het is slechts een deel van de middelen die OrangeVision inzet om uw bedrijf beter te maken. Want dat is ons doel, het maximale uit uw onderneming halen. Alles is er hierbij op gericht om juist meer vitaliteit en winstgevendheid uit uw bedrijf te halen. Het zijn als het goed is de grootste drijfveren waar u ooit uw onderneming voor bent gestart.

Nieuwe inzichten

De ervaring leert dat de inzet van externe professionals tot nieuwe inzichten kan leiden. U ziet zaken weer in perspectief, dat biedt kansen tot verbetering. Het vastlopen binnen de grenzen van uw onderneming komt vooral voor wanneer u al jaren binnen hetzelfde bedrijf mogelijkheden tot optimalisatie probeert te vinden. Maar ook bij een bedrijf dat pas sinds enkele jaren bestaat kan een professionele bedrijfsanalyse ervoor zorgen dat er mogelijkheden tot verbetering worden ontdekt. Dit realiseren wij door organisatie, processen en feiten te analyseren en door pragmatisch en transparant te werken. Zo analyseren wij een concrete situatie op basis van een duidelijke opdracht. Wij bepalen onze aanpak naar aanleiding van deze analyse. Weg met de franje en terug naar de basis. Een frisse blik van buitenaf kan dan uitkomst bieden. Om een goed begin te maken is een vitale onderneming check aan te raden. Hierbij ziet u namelijk al binnen een kwartier de stand van zaken binnen uw bedrijf in grote lijnen. Op basis hiervan krijgen wij al een goed inzicht in mogelijke stappen tot een vitalere bedrijfsvoering.

Meer weten over onze werkzaamheden

Wij begrijpen dat u hierover graag eerst meer informatie ontvangt, alvorens u OrangeVision inzet om de balans tussen strategie, organisatie en financiën in uw organisatie onder de loep te nemen. Neem daarom voor vragen of aanvullende informatie vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals staan voor u klaar!