Referenties

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over onze werkwijze en de doeltreffendheid hiervan. Als echte ondernemer bent u natuurlijk vooral benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers. Wilt u weten hoe eerdere ondernemers die in de loop van de jaren onze dienstverlening hebben ervaren? Lees dan hier de referenties die zij over ons schreven.

Met OrangeVision werken wij graag samen.

Op deze wijze hebben wij de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven veel ervaring met je/jullie opgedaan. Ben schakelt snel, is betrouwbaar en kent de relevante materie op ICT, operatie en logistiek gebied. Tenslotte is Ben no nonsense en klaart hij elke klus.

Bob van der Veen, Managing director O2 Capital Partners B.V., Oosterbeek

Uit naam van Glen Dimplex Benelux B.V. kan ik aangeven dat wij zeer tevreden zijn over Orange Vision. Ben heeft ons op professionele wijze geholpen een goed overzicht te geven van waar wij als organisatie stonden v.w.b. customer support. Op basis van zijn conclusies en aanbevelingen hebben we de afdeling geherstructureerd en verbeteringen vlot kunnen implementeren. Orange Vision is wat ons betreft een aanrader.

René IJdema, CFO/COO Glen Dimplex Benelux B.V., Heerenveen

Met de hulp van OrangeVision is er binnen ons bedrijf een basis neergelegd waarmee we vooruit kunnen. Ben Hofenk is een zeer ervaren en betrouwbare consultant die complexe vraagstukken weet te vertalen naar praktische oplossingen. Met zijn achtergrond en expertise in Finance en Operational Excellence en zijn pragmatische werkwijze is hij in staat om koers en richting te geven aan bedrijven. Hij werkt op een prettige en open manier samen met zijn opdrachtgevers en is in staat om op een efficiënte en snelle wijze resultaat te boeken waar een bedrijf “echt iets aan heeft”.

Niels van der Wel, Algemeen directeur Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V., Arnhem

Ben, de persoon die ik heb leren kennen als ervaren, kundig en voortvarend.

In enkele sessies was het duidelijk waar hij voor staat, welke keuzes wij moeten maken en hoe welkom zijn hulp is om onze organisatie te loodsen door het project. Wij zijn ambitieus in onze doelen en dat betekende dat er parallel een aantal grote projecten in dezelfde periode door de organisatie moesten worden getrokken. Met Ben erbij hebben we de zaken goed doorstaan. Hij heeft zowel in het keuze traject, de blauwdrukfase en als projectleider ICT zijn meerwaarde aangetoond. Aan OrangeVision kun je grote verantwoordelijkheden (ook tijdelijk) geven.

Allard Peursum, CEO United Works B.V., Genemuiden

De samenwerking met OrangeVision (Ben Hofenk) bij de ERP implementatie bij onze kunstgrasfabrieken van United Works is zeer succesvol verlopen. Hij heeft ons geholpen de scope goed te definiëren en kritisch te kijken naar onze keuzes bij de inrichting van de processen, en verder ons team begeleid bij de aansturing van de implementatie. In zijn aanpak is hij praktisch en effectief en de discussies met hem waren altijd verhelderend, ook bij taaie materie.

Bjorn van Knippenberg, Partner bij Value Enhancement Partners, Amsterdam