Over OrangeVision

Initiatiefnemer van OrangeVision is Ben Hofenk. Na jaren te hebben gewerkt in verschillende bedrijven in diverse branches is hij meerdere keren betrokken geweest bij succesvolle projecten op het gebied van organisatieontwikkeling en herstructurering. Met name financiën en operational excellence in de volledige bedrijfsketen is waar hij zich mee bezighield. Hij weet dan ook als geen ander welke problemen een bedrijf kan tegenkomen bij het omzetten van een gekozen strategie naar executie en resultaat behalen. Bij de uitvoering van opdrachten kan OrangeVision zelfstandige ervaren professionals inzetten. Door hun frisse blik en verstand van zaken komen de verbetermogelijkheden van strategie, organisatie/processen en financiën aan het licht. De werkwijze van OrangeVision kenmerkt zich door transparantie en duidelijkheid, de franje wordt eraf gehaald en de doelen en bijbehorende verantwoordelijkheden worden duidelijk gemaakt. Op naar een vitalere organisatie.

Een externe professional

Duidelijke (strategie) processen en een goede structuur, het zijn ingrediënten voor een effectieve werkwijze. Een onbekend proces prikkelt om op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en op basis hiervan te vernieuwen. Structuur is nodig om richting vast te kunnen houden en resultaat te bereiken. Geef mensen verantwoordelijkheid en maak duidelijk wat uw doelen en verwachtingen zijn. Vaak is de hulp van een externe professional hierbij erg doeltreffend.

Over Ben Hofenk

Ben Hofenk heeft gewerkt in diverse productie en handelsbedrijven, waaronder papierindustrie en handel, zuivelindustrie, metaalindustrie en diverse A-merken commerciële bedrijven. Hij is intensief betrokken geweest bij meerdere succesvolle herstructureringen van middelgrote bedrijven en heeft tal van projecten gedaan op het gebied van financial en operational excellence. Zijn oog is daarbij steeds gericht op het duurzaam creëren van waarde voor de onderneming.

Meer weten over OrangeVision?

Bekijk voor meer informatie en ervaring van Ben Hofenk vooral eens zijn LinkedIn-pagina. (https://www.linkedin.com/in/benhofenk/). Heeft u vragen aan Ben of aan een van zijn collega’s? Schroom dan niet om contact op te nemen via de contactgegevens op de website, bijvoorbeeld door het invullen het van contactformulier, het sturen van een mail of pak uw telefoon. Onze professionals staan u graag te woord om u te voorzien van informatie over de mogelijkheden.